Medisch pedicure

Als Medisch pedicure beschik ik over een zeer brede kennis en vakbekwaamheid ten aanzien van de meest uiteenlopende voetproblemen.
Ook behandel ik de risicovoet, te denken een voetklachten of problemen die ontstaan door reuma, diabetes, spasticiteit, ouderdom of verwaarlozing en waarbij een verhoogd risico is op complicaties.

Daarnaast kun je bij mijn terecht voor een specialistische technieken behandelingen zoals: het plaatsen van nagelbeugels, uitvoeren van nagelreparaties, antidruktechnieken en het maken van ortheses.
Deze technieken zijn gericht op preventie en pijnklachtvermindering.
Als Medisch pedicure werk ik actief samen met diverse podotherapeuten, praktijkondersteuners, huisartsen en diverse verzorging- en verpleeghuizen in Arnhem en omstreken.
Na een intake en voetonderzoek naar de oorzaken van eventuele klachten wordt een behandelplan opgesteld en wordt in overleg met jou gewerkt naar een oplossing voor jouw voetproblemen.

Pedicurebehandeling

De voeten worden geïnspecteerd en gedesinfecteerd en de nagels worden geknipt. Het eventuele eelt wordt verwijderd, likdoorns en ingegroeide nagels worden behandeld. Dit alles wordt behandelt door middel van professionele apparatuur met nattechniek dit zorgt vrijwel altijd voor een pijnloze behandeling. We sluiten af met een heerlijke voetmassage.
Basis Pedicure behandelingen
Pedicure behandeling binnen 8 weken 
Pedicure extra behandeltijd 10 min
Behandelingen Diabetes Mellitus /Reuma/ Risicovoet 
Voetmassage na medische behandeling
Technieken
Nagelbeugel
Orthese
Gelnagel
Anti-druk techniek
Diverse
Verwijderen nagellak tijdens behandeling

Schoonheidssalon en Medisch pedicure Paula is aangesloten bij de Branche Organisatie Pro-Voet.
Prijswijzigingen zijn voorbehouden, pinnen is mogelijk.
Afspraken kunnen tot 24 uur van te voren kosteloos worden geannuleerd. Daarna worden de volledige behandelkosten in rekening gebracht.

Neem contact op voor vragen of een afspraak!


026 36 28 070
paula@schoonheidssalonpaula.com
of
info@medischpedicurepaula.com
Openingstijden
Maandag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag

* Behandeling vindt uitsluitend op afspraak plaats.