Als medisch pedicure beschik ik over een zeer brede kennis en vakbekwaamheid ten aanzien van de meest uiteenlopende voetproblemen.
Als medisch pedicure mag ik ook de risicovoet behandelen, te denken een voetklachten of problemen die ontstaan door reuma, diabetes, spasticiteit, ouderdom of verwaarlozing en waarbij een verhoogd risico is op complicaties.
Daarnaast kun je bij mijn terecht voor een specialistische technieken behandelingen zoals: het plaatsen van nagelbeugels, uitvoeren van nagelreparaties, antidruktechnieken en het maken van ortheses.
Deze technieken zijn gericht op preventie en pijnklachtvermindering.
Als medische pedicure werk ik actief samen met diverse podotherapeuten, praktijkondersteuners en huisartsen in Arnhem en omstreken.
Na een intake en voetonderzoek naar de oorzaken van uw klachten wordt een behandelplan opgesteld en wordt in overleg met u gewerkt naar een oplossing voor uw voetproblemen.

Pedicurebehandeling

De voeten worden geïnspecteerd en gedesinfecteerd en de nagels worden geknipt. Het eventuele eelt wordt verwijderd, likdoorns en ingegroeide nagels worden behandeld. Dit alles wordt behandelt door middel van professionele apparatuur met nattechniek dit zorgt vrijwel altijd voor een pijnloze behandeling. We sluiten af met een heerlijke voetmassage.

Basis Pedicure behandelingen

Pedicure behandeling na 8 weken € 38,50
Pedicure behandeling binnen 8 weken € 36,50
Pedicure extra behandeltijd 10 min € 14,50
Behandelingen Diabetes Mellitus /Reuma/ Risicovoet € 38,50
Voetmassage na medische behandeling € 8,70

Technieken

Nagelbeugel va. € 20,00
Orthese va. € 17,50
Gelnagel va. € 17,50
Anti-druk techniek va. € 6,50

Diverse

Nagellak op de teennagels (eigen flesje) va. € 8,50
Verwijderen nagellak € 4,50
Shellac op de teennagels va. € 30,50
Verwijderen Shellac € 8,50

Schoonheidssalon en Medisch Pedicure Paula is aangesloten bij de Branche Organisatie ANBOS en Pro-Voet.
Prijswijzigingen voorbehouden. Pinnen is mogelijk.
Afspraken kunnen tot 24 uur van te voren kosteloos worden geannuleerd. Daarna worden de volledige behandelkosten in rekening gebracht..